МДУ оновлює співпрацю з Прикарпатським університетом

Маріупольський державний університет цінує партнерські зв'язки з іншими українськими закладами освіти. Очільник незламного вишу Микола Трофименко підписав оновлений договір про співпрацю з ректором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігорем Цепендою.

Підписання відбулося 17 січня на базі вишу-партнера, який об'єднав освітян Німеччини, Польщі та України для участі у круглому столі «Консолідація зусиль університетів задля розвитку інтернаціоналізації».

Маріупольський державний університет і Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника мають досвід плідної співпраці. Упродовж п'яти років заклади освіти робили успішні кроки в науковій галузі: реалізовували навчальні та науково-дослідні програми, проводили дослідження, долучалися до науково-практичних конференцій. Надалі університети планують розширювати й зміцнювати партнерство, зокрема забезпечити академічний обмін для покращення якості підготовки фахівців.

З кожним днем ми повноцінно відновлюємося і, звичайно, в цьому процесі важлива інтернаціоналізація. Вдячні нашому другу – Прикарпатському університету, який завжди з нами. Пліч-о-пліч ми беремо участь у багатьох міжнародних проєктах, наприклад сьогоднішній круглий стіл, результатами якого стануть нові ідеї та можливості для наших вишів, 

– ректор МДУ Микола Трофименко.

gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img