Студенти МДУ долучилися до чемпіонату Донеччини з підтягування

Студенти Маріупольського державного університету долучилися до чемпіонату Донецької області з підтягування на перекладені. Змагання мали на меті стати чудовою мотивацією для рухової активності кожного дня, адже спорт позитивно впливає на психоемоційний стан, який особливо важливо берегти в умовах воєнного стану.

Організатором спортивного конкурсу виступило Донецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Управлінням фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації. 

Чемпіонат проводиться в онлайн-форматі. Він передбачає два етапи: внутрішній, коли серед студентів одного закладу освіти проходять змагання, та обласний, коли кращі студенти зі всіх закладів освіти області змагаються між собою. Підготовку і проведення внутрішнього етапу чемпіонату в Маріупольському університеті здійснили викладачі кафедри педагогіки та освіти. 

Для участі студенти незламного вишу записали відео, як вони виконують підтягування на перекладені. За цими записами журі визначатимуть переможців – ними стануть ті, хто зробить правильно найбільшу кількість підтягувань.

За результатами внутрішнього відбору МДУ на обласному етапі представлятимуть: студенти освітньої програми «Середня освіта. Фізична культура» Дмитро Маліч, Назар Гоменюк, Леонід Григор'єв і магістранти освітньої програми «Фізична культура і спорт» Валерій Паскевич, Микита Михайленко.