Студент МДУ посів призове місце на чемпіонаті Донеччини з підтягування

Студенти Маріупольського державного університету долучилися до II етапу чемпіонату Донеччини з підтягування на перекладені. Змагання об'єднало представників чотирьох закладів вищої освіти області.

Організатором спортивного конкурсу виступило Донецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Управлінням фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації.

Щоб взяти участь у II етапі чемпіонату, університети проводили внутрішній відбір серед своїх студентів. У МДУ організацію конкурсу забезпечили викладачі кафедри педагогіки та освіти. Для участі у змаганні охочі записали відео, як вони виконують підтягування на перекладені. Ці записи оцінювало журі для визначення переможців.

За кількістю правильно зроблених підтягувань студент освітньої програми «Середня освіта. Фізична культура» Маріупольського університету Леонід Григор'єв став срібним призером обласного чемпіонату.