Поглиблення співпраці з Університетом Халла

Команда Маріупольського державного університету здійснила робочий візит до Великої Британії. З 12 по 16 лютого незламні освітяни перебували у Кінгстон-апон-Халлі для більш ґрунтовного знайомства з британськими колегами Університету Халла.

Заклади підписали меморандум про співпрацю влітку 2022 року. Налагодження відносин відбулося в межах ініціативи Twinning – єднання вишів Сполученого Королівства й України.

До величної Англії вирушили ректор Микола Трофименко, проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена, директорка Центру міжнародної освіти Ірина Сікорська разом із фахівчинями відділу міжнародної мобільності та проєктної діяльності Катериною Горюновою і Марією Кустіковою, професор кафедри маркетингу та туризму Андрій Стойка, професорка кафедри англійської філології Олена Павленко.

Для виведення на новий рівень співпраці за напрямами досліджень, освіти та мобільності представники МДУ зустрічалися з керівництвом Університету Халла та його академічними службами. Переймаючи досвід від колег, українська делегація мала змогу поринути у місцевий колорит. Вони вивчали місто, дізнавалися про повоєнну реконструкцію, відвідували міську раду, спілкувалися з мером. Також партнери підбили підсумки дворічної співпраці за проєктом Twinning.

Напередодні робочої подорожі Вчена рада Маріупольського університету прийняла рішення про присвоєння спільноті Університету Халла почесного звання амбасадора. Користуючись нагодою, Микола Трофименко відзначив британських колег за значну допомогу у побудові нового університету в столиці України.

Вже на шляху повернення до нескореної країни незламні освітяни відвідали Лондон, де наразі завершує стажування у Кембридзькій бізнес-школі завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування Анна Чечель.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img
img
img
img