Спільнота незламних долучилася до спортивних змагань столиці

28 квітня викладачі та студенти Маріупольського державного університету взяли участь у фізкультурно-оздоровчому заході «Київ незламний». Подія, яка спрямована зміцнити патріотичний дух українців і залучити їх до занять спортом, організована Федерацією стронгмену України.

У межах заходу проводилися змагання з жиму лежачи, веслування на тренажері, стрільби з лука та стронгмену/інвастронгу. «Київ незламний» об’єднав спортсменів, ветеранів, військовослужбовців і представників силових структур, зокрема курсантів. Взяти участь могли всі охочі, адже змагання мали інклюзивну спрямованість.

До команди, яка представила незламний виш на заході незламних, увійшли доценти кафедри педагогіки та освіти Віктор Рябченко й Вячеслав Мірошніченко, студенти освітньої програми «Середня освіта. Фізична культура» Микола Муль і Марія Вінніченко, освітньої програми «Фізична культура і спорт» Руслан Матусевич.

Окрім Руслана Матусевича, який змагався у жимі лежачи на рази, спільнота МДУ демонструвала спритність і силу у веслуванні на тренажері.

За результатами виконаних вправ Маріупольський університет не залишився без відзнак. Студентка Марія Вінніченко посіла II місце в індивідуальному змаганні з веслування на тренажері на дистанції 100 метрів.

Варто зазначити, що для молоді МДУ квітень став знаковим на спортивні заходи. В університеті відбувся внутрішній етап чемпіонату Донеччини з підтягування на перекладені, який визначив тих, хто братиме участь у змаганні на рівні області.

gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img