Амбасадор незламності у Великій Британії

Півтора року Маріупольський державний університет плідно співпрацює з Університетом Халла. З моменту відновлення роботи в умовах тимчасового переміщення у Києві британський виш всіляко надає підтримку академічній спільноті незламних людей.

Партнерство університетів розпочалося завдяки ініціативі Twinning, яка передбачає налагодження британсько-українських відносин задля збереження вищої освіти в Україні.

На початку історії співпраці МДУ отримав від Університету Халла фінансову та гуманітарну допомогу. Незламний університет зміг створити комфортні умови для проживання студентів, викладачів і співробітників у гуртожитку та зміцнити свої матеріально-технічні спроможності для забезпечення навчального процесу.

Підтримуючи прагнення українських освітян, Університет Сполученого Королівства сприяв підвищенню рівня володіння англійською мовою та комунікативних навичок, розвитку нових напрямів наукових досліджень.

За вагомий внесок на благо становлення нового Маріупольського університету та поширення його позитивного іміджу за кордоном ректор Микола Трофименко відзначив титулами Амбасадора незламного вишу Університет Халла – нагороду прийняв віцеканцлер закладу освіти Дейв Петлі – й виконавчу директорку з глобального стратегування Гіларі Лейтон. Церемонія вручення пройшла під час робочого візиту делегації МДУ до університету-партнера. 

Університет Халла став однією з перших інституцій, яку ми нагороджуємо цим титулом. Дякуємо за вашу надійну підтримку, бездоганну роботу та залученість! Окремо хочемо виразити слова вдячності пані Гіларі, завдяки якій розпочалася ця співпраця,

– ректор МДУ Микола Трофименко.
 

 

gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img