У Маріупольському університеті буде створена Школа публічних студій

Маріупольський університет розпочинає роботу над створенням Школи публічних студій за фінансової підтримки Посольства США в Україні

У стінах незламного вишу відбулася експертна зустріч, яку очолив Президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики Тарас Фініков. До обговорення як консультантка та представниця донора долучилася фахівчиня з питань освіти Посольства США Віра Терновська.

Маріупольський університет на зустрічі представили проректорка з науково-педагогічної роботи, доцентка Тетяна Марена, професор кафедри маркетингу та туризму Андрій Стойка та радниця ректора, професорка Лариса Шаульська. Висловити професійну думку доєднались експерт з публічних комунікацій, доцент Максим Фоломєєв та професор Ігор Лиман. 

Під час обговорення присутні визначили ключові етапи реалізації проєкту, обговорили перспективи діяльності школи та відзначили важливість подібних ініціатив задля модернізації освіти в сфері управління.

У межах школи планується розробка трьох унікальних оcвітніх програм з публічних студій, проведення наукових заходів та підтримка громадських ініціатив, що сприятиме реалізації Маріупольським університетом його третьої місії.

До роботи нового осередку будуть залучені досвідчені викладачі, стейкхолдери та лідери думок. Його відкриття заплановано на вересень наступного року.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img