Студенти МДУ пройшли мовний інтенсив від викладачки британського університету

Налагоджена співпраця Маріупольського державного університету та Університету Халла дозволила студентам незламного вишу удосконалити мовні комунікативні навички. У межах британсько-української ініціативи Twinning викладачка Університету Халла Джанет Дудгале провела цикл практичних занять з англійської.

Учасниками мовного інтенсиву стали студенти факультету іноземних мов і економіко-правового факультету, у яких рівень володіння англійською складав В1 та вище.

Під час проведення освітніх сесій викладачка британського вишу створила ефект міні-занурення в англомовне середовище, що допомогло активувати мовленнєві здібності молоді. Протягом чотирьох занять студенти розвивали навички академічної дискусії, текстової комунікації, організації презентацій, а також збагачували словниковий запас і знання з британської культури. 

Спілкування з носієм мови посприяло зняттю мовних бар’єрів, вдосконаленню розмовної англійської та сприйняття інформації на слух. Отриманий досвід студенти МДУ застосовуватимуть у повсякденному житті, особливо він стане у нагоді під час семінарів та інших групових занять. 

Я залишилася дуже задоволеною цими курсами. Завдання, які ми виконували, були творчими та стимулювали дивитися на речі під новим кутом, що дуже захоплювало. Особливо мені сподобалося дізнаватися більше один про одного, обговорювати дійсно цікаві та важливі теми при цьому практикуючи мову,


– студентка освітньої програми «Філологія. Мова та література (англійська)»
Поліна Васильєва.