Студент МДУ здобув перемогу на фестивалі реклами

Молодь Маріупольського державного університету не зупиняється на досягнутому та продовжує представляти рідне місто й виш на інтелектуальних і творчих змаганнях. Студент IV курсу освітньої програми «Маркетинг» Андрій Несімока взяв участь у IX Харківському студентському фестивалі реклами. Щороку конкурс проводиться за ініціативи Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця та Спілки рекламістів України.

Більше 200 студентів та учнів незламної країни представити 155 конкурсних робіт у семи номінаціях: відеореклама, зовнішня реклама, друкована реклама, рекламні відеоролики в мережі TikTok, інтернет-реклама, проєкти івент-маркетингу і реклама, створена школярами.

Андрій представив на розгляд журі дві відеороботи: «Відомі українці, що змінили світ» та «Україна навколо тебе». Керівником студента виступила доцентка кафедри маркетингу та туризму МДУ Інна Аракелова. За підсумками фестивалю другий проєкт хлопця посів III місце у номінації «Рекламні відеоролики у мережі Тік-Ток». З творчою роботою можна ознайомитися за посиланням.

«Україна навколо тебе» – це нарізка з фотографій, які я зробив за кордоном. На них зображені різні речі – автівки, іграшки, будинки, одяг –  жовтого і блакитного кольорів. Ідея цього відео полягає в тому, що я бачу Україну навколо себе, де би не знаходився. Моя Батьківщина і мій дім завжди зі мною, у моєму серці,


– студент Андрій Несімока.

Всього на фестиваль від представників Маріупольського університету було подано три конкурсні роботи. Відзначаючи амбітний потенціал, кафедра маркетингу і туризму планує разом зі студентами продовжити їхню реалізацію.

Ми вирішили продовжити роботу над двома іншими роботами та підготувати їх до наступного фестивалю реклами у 2024 році.  У цих ідеях ми піднімаємо дуже цікаві та важливі соціально-патріотичні теми – українці в окупації та вклад українців у світову науку. Не плануємо зупинятися на досягненому, тож готуємося до нових перемог,

–  доцентка Інна Аракелова.