Команда МДУ продовжує трансформувати університет

Маріупольський державний університет продовжує участь у пілотному циклі програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України» (LUTUR). З 13 по 16 грудня команда освітян незламного вишу долучилася до третього модуля «Лідерство та університетська автономія».

У програмі Маріупольський університет представляють перша проректорка Олена Булатова, проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена, деканка психолого-педагогічного факультету Леніна Задорожна-Княгницька, завідувач кафедри інформаційної діяльності В'ячеслав Кудлай і професор кафедри маркетингу та туризму Андрій Стойка, який цього разу не відвідав сесію через робочу подорож до Португалії.

На початку сесії команда МДУ презентувала результати завдання, отриманного під час попередньої зустрічі. Вони стосувалися діагностики стратегічного плану розвитку з метою визначення ключових показників ефективності (KPI) спільноти університету для досягнення амбітних цілей. 

Після учасники проєкту продовжили переймати досвід від представників Університету Кардіфф (Велика Британія). Присутні розглядали програми професійного зростання персоналу, стратегію академічного просування у британському закладі та дізнавалися, як саме лідерство у вищій освіти здатне впливати на продуктивність університетської спільноти.

Реалізацію програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України» забезпечують Британська Рада в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

Про другу сесійну зустріч академічних команд читайте на нашому сайті за посиланням.
 

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img