В МДУ відбулася настановча сесія для юних науковців

У Маріупольському державному університеті для учнівської молоді відбулася настановча сесія відділення безпеки та оборони Київської Малої академії наук.

На початку заходу з вітальним словом до всіх присутніх звернувся очільник вишу Микола Трофименко та в.о ректора Національного авіаційного університету Ксенія Семенова. Ректор МДУ розповів гостям про місію незламного університету та побажав успіхів у новому навчальному році.

Понад ста молодих науковців ознайомилися з діяльністю секцій відділення безпеки та оборони, а також мали можливість поспілкуватися з їхніми очільниками. Серед них – завідувачка кафедри системного аналізу та інформаційних технологій МДУ Ганна Мартинюк, яка успішно керує напрямом кібербезпеки.

Протягом року учні вивчатимуть основи національної безпеки і оборони, інформаційного захисту та оборонних технологій, основи журналістики, енергетичної безпеки, психологію кризових ситуацій.

Після завершення настановчої сесії гостям провели екскурсію оновленими приміщеннями вишу – лабораторіями, коворкінгом і приймальною комісією. 

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img