Освітяни МДУ навчали італійців дипломатії, маркетингу та самоврядуванню

Представники Маріупольського державного університету не тільки із задоволенням здобувають знання, а й радо передають їх іншим. З просвітницькою місією команда незламного вишу вирушила до мальовничої Італії у межах проєкту академічної мобільності Еразмус+.

Нові знання спільноті Університету Генуї передавали ректор Микола Трофименко, викладачі кафедри маркетингу та туризму професор Андрій Стойка, доценти Інна Аракелова, Антон Лісютін, доцентка кафедри політології та міжнародних відносин Анастасія Трофименко, провідна фахівчиня відділу інформації та зв'язків з громадськістю Наталія Стойка.

З 24 червня по 7 липня викладачі МДУ проводили для співробітників і здобувачів італійського університету лекції з дипломатії, маркетингу та самоврядування. Маючи за плечима великий досвід, вони розповідали про протидію інформаційній агресії, управління інноваціями на промислових ринках, сталий розвиток територіальної громади.

В Італії на представників незламного вишу очікувало не тільки викладання, а й зустрічі. Так освітяни Маріупольського університету мали нагоду поспілкуватися з ректором Університету Генуї Федеріко Дельфіно, обговоривши поточні й майбутні ініціативи, а також зустрітися з багаторічними друзями і колегами –  завідувачем кафедри педагогічних наук Гвідо Аморетті та професоркою Діаною Спуллбер. Не менш важливим стало обговорення досліджень із кібербезпеки з професором кафедри комп’ютерних наук, біоінженерії, робототехніки та системної інженерії Алессандро Армандо.  

Два плідних тижні були насичені на можливості з поглиблення партнерства та, звісно, культурний відпочинок. Користуючись нагодою, представники незламного вишу відвідували місцеві пам’ятки.

До речі, нещодавно разом з Університетом Генуї Маріупольський університет успішно завершив реалізацію міжнародного проєкту EDUSPACE, оновивши освітній простір у Києві.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img