Громади Маріуполя стануть на захист прав жителів Донеччини

Маріупольський державний університет впевнено рухається на шляху реалізації моделі Civic University. Об'єднання громад навколо вишу дає змогу реалізовувати нові ініціативи та впроваджувати зміни, необхідні сучасній людині.

10 квітня до фронт-офісу незламного вишу завітали представники маріупольських громад – голова Маріупольської районної військової адміністрації Наталія Воробйова та керівник Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області Олександр Куркчи.

У стінах університету героїчних людей їх зустрів ректор Микола Трофименко. Він провів для бажаних гостей екскурсію оновленими просторами навчального корпусу. Вражені побаченим, керівники територіальних адміністрацій зазначили стрімкий розвиток Маріупольського університету та його внутрішню сенсову модернізацію.

Спільні дії будуть спрямовані на благо громад Маріупольського району, зокрема дадуть змогу привернути увагу до проблем реалізації та захисту прав людини, знайти шляхи для їх вирішення, підвищити рівень правової грамотності громадян, які проживають у Донецькій області. Крім того, у межах співпраці планується створити унікальне інноваційне творче середовище для всебічного розвитку громад.

Погоджуючись на спільному втіленні ідей, керівники територіальних адміністрацій і ректор Маріупольського університету закріпили на папері офіційне партнерство.