У МДУ презентували напрацювання за новими освітніми програмами

18 березня у Маріупольському державному університеті відбулася робоча зустріч партнерів проєкту «Школа публічних студій».

Команда розробників у складі експерта з публічних комунікацій Максима Фоломєєва, професорів Ігоря Лимана та Андрія Стойки на чолі з Президентом Міжнародного фонду досліджень освітньої політики Тарасом Фініковим представила колегам напрацювання щодо розроблення трьох нових магістерських освітніх програм публічного направлення – «Публічна комунікація», «Публічна історія» та «Управління територіальною громадою». Освітяни розповіли про головні завдання, ключові компоненти та особливості кожної з програм, важливі для подальшої реалізації ініціативи.

Серед тих, хто заслухав презентації, були представники академічної спільноти незламного вишу: проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена, радниця ректора Лариса Шаульська, деканка факультету філології та масових комунікацій Ірина Мельничук, деканка історичного факультету Юлія Константинова, директор навчально-наукового інституту управління Денис Тарасенко, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування Анна Чечель, професорка кафедри соціальних комунікацій Світлана Безчотнікова.

Також до зустрічі долучилася представниця донора проєкту, фахівчиня з питань освіти Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні Віра Терновська.

Наприкінці заходу присутні визначили вектори роботи над наступними етапами, зокрема промоції програм і залучення провідних експертів до проведення майстер-класів для студентів МДУ та широкої громади.

Своєю чергою представниця Посольства США поділилася враженнями про злагодженість команди, висловила надію на успішний розвиток ініціативи та подальших етапів її реалізації.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img