Спільнота МДУ відзначена грамотами та подяками до Дня науки

18 травня вся академічна спільнота України святкуватиме День науки. З нагоди прийдешнього свята освітян Маріупольського університету відзначено грамотами та подяками на державному й університетському рівнях.

Церемонія нагородження символічно відбулася в Будинку вчених у Львові під час прийому ректора МДУ Миколи Трофименка з нагоди прийдешнього професійного свята.  

Відзнаками Верховної Ради України за значні професійні успіхи й особистий внесок у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток країни нагороджені: Почесною грамотою – помічниця проректорки з науково-педагогічної роботи, директорка Центру розвитку людського потенціалу Лідія Коробченко, грамотою – проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена.

За вагомий особистий внесок у підготовку фахівців і плідну науково-педагогічну діяльність ушановані відзнаками Міністерства освіти і науки України: грамотою – завідувач кафедри англійської філології Остап Бодик, подяками – в.о. завідувача кафедри системного аналізу та інформаційних технологій Ганна Мартинюк і методистка І категорії відділу аспірантури Алла Новікова.

Подяку Національної академії педагогічних наук за плекання молодого покоління висловлено в.о. завідувача кафедри української філології Олені Євмененко, подяку Донецької обласної державної адміністрації за розвиток вищої освіти України – завідувачці кафедри філософії та соціології Тетяні Іванець.

Грамотами Маріупольського університету нагороджені: за наукові досягнення – доцент Остап Бодик і старша викладачка кафедри педагогіки та освіти Ірина Хаджинова, за сумлінну працю – доцент кафедри української філології Віктор Дворянкін.

Подяки ректора цього дня були висловлені як викладачам, так і фахівцям структурних підрозділів, які допомагають забезпечувати освітньо-дослідницький процес на належному рівні. Очільник вишу вручив завідувачці кафедри педагогіки та освіти Оксані Голюк, доцентці кафедри маркетингу та туризму Інні Аракеловій, доцентці кафедри економіки праці Валерії Подунай, провідному фахівцю відділу технічних засобів навчання Дмитру Томасю, фахівчині відділу інформації та зв'язків з громадськістю Світлані Фролкіній, фахівчині І категорії Центру розвитку людського потенціалу Аліні Губській, бібліотекарці Наукової бібліотеки Поліні Кострюліній.

Користуючись урочистою атмосферою, Микола Трофименко привітав представниць академічної спільноти МДУ, які цього року здобули вчене звання та підвищили науковий ступень. Диплом доктора філософії галузі знань «Управління та адміністрування» спеціальності «Менеджмент» отримала доцентка кафедри маркетингу та туризму Катерина Горюнова, вчене звання доцента присвоєне завідувачці кафедри філософії та соціології Тетяні Іванець.

Шановні науковці та науковиці Маріупольського університету, ви справжні професіонали своєї справи, яких визначають жага відкриттів, допитливий розум і безмежний творчий потенціал. Нехай удача супроводжує реалізацію ваших інноваційних ідей, щоб розвивати Україну попри складні часи та просувати її науку на міжнародний рівень.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img