Координаційна нарада учасників проєкту QuaRSU

1 грудня 2020 року відбулась координаційна нарада партнерів проекту «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (QuaRSU)

Через пандемію COVID-19 низку заходів та навчальних візитів за проєктом, на жаль, було перенесено або перенесено в онлайн формат. Під час онлайн-зустрічі ці моменти було обговорено та прийняті рішення щодо оганізації подальшої роботи для забезпечення досягнення мети проєкту попри пандемію.

Учасники проєкту мали змогу обговорити опитування стосовно потреб і практики визнання кваліфікації та результатів попереднього навчання.
Метою опитування є узагальнення потреб закладів вищої освіти України у методологічній підтримці процесів визнання та результатів навчання. Результати опитування також будуть використані при розробленні методології визнання, яку за результатами проекту планується поширити серед закладів вищої освіти в якості рекомендації.

Наприкінці зустріці присутні обговорили можливість проведення тренінгів для українських партнерів проєкту, адміністративні та фінансові питання, а також актуалізували план роботи на майбутнє.

Команду Маріупольського державного університету представляв професор Андрій Стойка.

gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img