МДУ завершує проєкт REDU

Команда Маріупольського державного університету взяла участь у координаційній нараді в межах проєкту Європейського Союзу «Відновлення переміщених університетів: підвищення конкурентної спроможності, служіння громадам» (REDU).

До Закарпаття вирушили ректор МДУ Микола Трофименко, проректорка з економічних питань-головна бухгалтерка Анжеліка Дощік, її заступниця Світлана Дейніченко, т.в.о. начальника експлуатаційно-технічного відділу Віктор Галковський, професор Андрій Стойка, доценти Інна Аракелова, Анастасія Трофименко, Антон Лісютін.

Важливою частиною заходу став тренінг «Побудова особистого бренду: як досягти максимуму від свого потенціалу». Маріупольські освітяни разом із представниками Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля ознайомилися з тим, як бренд особистості допомагає розвитку бренду організації.

Насамкінець учасники обговорили результати реалізації проєкту. За чотири роки плідної роботи REDU дав змогу академічній спільноті незламного вишу не тільки усвідомити та вибудувати концепцію розвитку в умовах тимчасового переміщення, а й об'єднати студентів, викладачів і співробітників навколо нових ідей і нової філософії.

Для нас це системно важливий проєкт, який вплинув на збереження університету, його самовизначення в майбутньому. Стратегія розвитку університету, концепція цифровізації, модель Civic University, стратегічні сесії – все це видимі результати нашої командної роботи в межах дискусій і тренінгів. Вони матимуть довгостроковий вплив на розвиток вишу,

– ректор МДУ Микола Трофименко.

Попереду фінальна конференція з підбиття підсумків проєкту, яка відбудеться на базі Маріупольського університету 12 квітня.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img