EDUSPACE відкриється у Києві навесні 2024 року

Розв’язана росією війна проти України внесла зміни у реалізацію проєкту «Відкритий освітній простір для студентів і громади». На жаль найближчим часом ми не зможемо реконструювати будівлю в м. Маріуполі (вул. Макара Мазая, 15) та відкрити в ній сучасний освітній простір для молоді міста. Але завдяки внесенню змін до проєкту ми зможемо зробити це у Києві.

Інформуємо громаду про укладання 7 лютого 2023 року Додаткової угоди до Грантового контракту про реалізацію проєкту EDUSPACE. Завдяки підтримці Делегації ЄС в Україні у Києві Освітній простір для студентів, викладачів Маріупольського університету, а також всієї маріупольської громади, що перемістилася до столиці України відкриється за адресою вул. Преображенська, 6. Ми плануємо відкриття центру навесні наступного року. Як і передбачалось проєктом він міститиме конференц-залу, тренінгові та навчальні аудиторії, smart-бібліотеку, комп’ютерні класи, творчий простір для студентів, гуманітарний штаб “Я – Маріуполь”, Університет третього віку та Центр Лідерства.

Додатково у м. Кропивницький, куди перемістився партнер проєкту Донецький державний університет внутрішніх справ, відкриється TrainToLead Centre, що складатиметься з борцівської зали, тренажерного залу та мультимедійного тиру.
Вже зовсім скоро, ми розпочнемо інформувати Вас про хід ремонтних робіт.

Більше про оновлений проєкт EDUSPACE у постері: