Презентація магістерських програм Школи публічних студій

У Маріупольському університеті відбулася презентація нових магістерських програм Школи публічних студій. 

До онлайн зустрічі з абітурієнтами долучився ректор МДУ Микола Трофименко, проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена, відповідальна секретарка приймальної комісії Юлія Демідова та розробники освітніх програм – «Управління територіальною громадою» Андрій Стойка, «Публічна історія» Ігор Лиман та «Публічні комунікації» Максим Фоломєєв. З вітальним словом до презентації долучилася фахівчиня з питань освіти Посольства США в Україні Віра Терновська.

На початку виступу Микола Трофименко розповів про досягнення МДУ, його історію та перспективи на майбутнє. Очільник незламного вишу підкреслив унікальність програм публічного напряму, відзначивши актуальність отримання цих знань в умовах повномасштабного вторгення та повоєнної відбудови.Після виступу ректора розробники представили освітню траєкторію кожної з програм.

Присутні мали можливість ознайомитись з основними курсами і практикуми, дізнатись про викладачів і запрошених спікерів/

Кожна з програм передбачає залучення практиків з великим досвідом у публічній сфері, одним з яких буде український журналіст та радіоведучий Андрій Куликов. Він також привітав всіх присутніх та наголосив на якісній підготовці фахівців публічної сфери у Маріупольському університеті.

На завершення зустрічі учасники мали можливість поставити свої запитання щодо вступу на обрані спеціальності представниці приймальної комісії.

Для тих, хто не встиг доєднатися до презентації незабаром стане доступним відеозапис заходу. Також всі охочі матимуть змогу долучитися до наступної презентації, яка відбудеться вже 15 червня.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img