МДУ об'єднує зусилля з НЮУ імені Ярослава Мудрого

Маріупольський державний університет об’єднується з українськими закладами освіти, щоб разом ставати ще краще, допомагати своїй нескореній країні у воєнний час і в період великої відбудови.

Для підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво 20 червня до фронт-офісу МДУ завітав начальник Інституту Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, полковник Олександр Червяков. Від академічної спільноти незламних гостя зустріли ректор Микола Трофименко та проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена.

Загрози державній безпеці, стабільному економічному й соціальному розвитку країни стають сьогодні як ніколи актуальними. Усвідомлюючи це, представники вишів-партнерів посилюватимуть і зміцнюватимуть свою взаємодію у науковій, науково-технічній, освітній сферах.

Перед підписанням відбулося обговорення ключових напрямів співпраці. Сторони планують проводити дослідження, які на часі та представляють спільний інтерес, поширювати наукові доробки та впроваджувати результати в основну своєї діяльність. Після чого офіційне партнерство було закріплене на папері.

Користуючись нагодою, Микола Трофименко провів екскурсію оновленими просторами вишу: кабінетами, лабораторіями, науковою бібліотекою, укриттям.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img