«Разом до мрій!»: перша студентська подія нового навчального року

Маріупольський державний університет радо зустрічає молодь у своїх стінах. За підсумками вступної кампанії першокурсниками незламного вишу стали понад 500 здобувачів освіти, які обрали сучасні освітні програми бакалаврського та магістерського рівнів.

27 вересня відбувся перший студентський захід у новому навчальному році – F1RSTиваль. Програма заходу передбачала Посвяту першокурсників у новому форматі та інтерактив на локаціях для знайомства з університетом і цікавого проведення часу.  

Новоспечених студентів вітали ректор Микола Трофименко і голова студентської ради Єгор Кузьмін. Після теплих слів очільники академічної та студентської спільнот провели церемонію Посвяти, започатковуючи нову традицію.

Шістьох хлопців і дівчат – представників факультетів та інституту – відзначили символом Маріупольського університету – голубом із площі Свободи в Маріуполі. Фінальним завершенням офіційної частини стало побажання ректора, який на правах випускника залишив свої слова на пташці, що уособлює дух вишу. Очільник написав: «Віримо у вас! Разом до мрій!». З кожним новим поповненням родини МДУ на атрибуті Посвяти ставатиме все більше побажань.

На інтерактивних локаціях молодь створювала власні картини під час арттерапії, демонструвала спритність в ігровому турнірі з Mortal Kombat і у змаганнях роботів, перевіряла власні знання про кіно, географію та міфологію у квізі. Приємним подарунком для переможців став мерч незламного університету.

Поласувати смачненьким можна було у candy bar, а закарбувати цей день не тільки в пам'яті – на тематичній фотозоні.

gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
gallery view
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img