Обраний новий голова студентської ради МДУ

Важливою частиною Маріупольського державного університету є студентство. Щоб молодь мала можливість повноцінно поринути в студентське життя та взяти від цих років усе найкраще, необхідна активна робота органу студентського самоврядування. Для його якісної діяльності в умовах переміщення 21 травня відбулися вибори голови студентської ради МДУ.

Виборчому процесу передувала звітна конференція, під час якої учасники визначили терміни і формат виборів, а тодішня голова – студентка освітньої програми «Культурологія» Софія Шустенко – представила результати роботи студради за минулий рік.

До обрання нового очільника студентського самоврядування долучилися активні здобувачі освіти всіх спеціальностей і курсів. За результатами підрахунків лічильної комісії підтримку отримав студент ІІІ курсу освітньої програми «Журналістика та соціальна комунікація» Єгор Кузьмін.

Новообраний голова планує пробудити студраду: надати молоді необхідну підтримку, можливості для саморозвитку та самореалізації.

Мені хочеться внести зміни у студентське життя, щоб воно було наповнене корисними і цікавими ініціативами, аби кожен зміг почуватися комфортно під час навчання та поза ним. У своїй програмі я зробив акцент на дослідженні потреб студентів і саме від цього планую відштовхуватися та будувати подальшу роботу.

Я вже готовий працювати та дуже хочу зібрати команду, яка буде долати цей шлях змін разом зі мною,

– голова студради МДУ Єгор Кузьмін.

Охочі стати частиною студентської ради Маріупольського університету можуть написати Єгору листа на електронну пошту [email protected].