#єМожливість навчатися в університетах Європи за програмою Еразмус+

Міжнародна співпраця Маріупольського державного університету відкриває перед студентами безліч можливостей: дізнатися про нову культуру, покращити знання мови, набути неоціненний досвід. Завдяки програмі академічної мобільності Еразмус+ молодь МДУ проведе осінній семестр у закладах вищої освіти трьох країн Європи.

Студенти незламного вишу зможуть пройти стажування в Італії – стипендії пропонують Університет Генуї та Університет Неаполя. Остравський університет, який є давнім партнером МДУ, запрошує до Чехії. Вперше є можливість навчатися в Університеті Саарленду, що в Німеччині.

Учасники освітньої мобільності отримуватимуть стипендіальне забезпечення у розмірі 850 євро на місяць.

Долучитися до стажувань можуть студенти лише денної форми навчання. Передумовою участі у відборі є високі показники академічної успішності та володіння іноземною мовою (англійська, іспанська чи італійська) не нижче рівня В1. Перевагою будуть мовні сертифікати або рекомендація від викладача мови.

Претенденти мають до 23 травня надати:
1. Резюме (українською мовою)
2. Мотиваційний лист до 500 слів (англійською мовою)
3. Рекомендації від куратора або завідувача кафедри (українською мовою)

Документи надсилаються єдиним файлом формату PDF із зазначенням прізвища та університету в назві (наприклад, Ivanov_Genoa) на електронну адресу [email protected].